Thom Beeld

TTF nieuwsbrief no.4

Dit is de vierde nieuwsbrief van The Thom Foundation. Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de voortgang van de projecten en de diverse acties die voor The Thom Foundation zijn of worden gevoerd.

De kunstwerken waarover we in de vorige nieuwsbrief spraken zijn helaas niet verkocht. Het maakt die actie zeker niet minder succesvol.

Ook uit Logba waar de kraamkliniek staat krijgen wij goede berichten. In de volgende nieuwsbrief daarover meer.

Stefan Bredenbeek
(voorzitter The Thom Foundation)

ACTIES TER ONDERSTEUNING VAN TTF

De afgelopen maanden zijn er weer veel hartverwarmende initiatieven genomen ter ondersteuning van TTF. Een overzicht.

Les Sables in de Amsterdam-Dakar Challenge

In november 2007 doet het team Les Sables mee aan de Amsterdam-Dakar Challenge. Het doel van deze challenge is om met een oud voertuig van Amsterdam naar Dakar te rijden. Tevens worden er diverse goede doelen gesponsord. Les Sables heeft er voor gekozen om The Thom Foundation te sponsoren. Hiervoor is de afgelopen periode door hen actie gevoerd bij ondermeer diverse Amsterdamse politiebureaus. Op de site van Les Sables kunt u alles over hun avonturen lezen.

Foto auto

De 'Dirt Devil Dakar'

Steun van het Zuyderzee College

In juli 2007 werd op het Zuyderzee College in Emmeloord de leerkracht van het jaar gekozen. Het geldbedrag dat de betreffende leerkracht kreeg heeft hij beschikbaar gesteld voor TTF. Dit mooie gebaar werd ook door het bestuur van de school gewaardeerd, die dit bedrag meteen verdubbelde. Ook hebben verschillende personen voor hun verjaardag of jubilea geld ingezameld die ze aan TTF schonken.

Collecte Maria Parochie

Ook de Maria Parochie in Bussum heeft weer aan TTF gedacht. In de mis van zondag 4 november 2007 werd opnieuw aandacht gevraagd voor onze stichting en werd er voor TTF gecollecteerd.

Het bestuur dankt iedereen die TTF hoe dan ook steunt hartelijk voor al hun bijdragen.

CONTACT

Mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, neem dan gerust contact met ons op.
http://www.thethomfoundation.nl/contact.htm